Pages

Tuesday, June 23, 2009

Explore...dan...explore lagi...

Assalamualaikum...
Huu...belajar sesuatu yang baru bukan mudah kan?tapi tidak mustahil untuk tidak dapat belajar...hihi...tu lah yang saya alami pada hari ini...dah la first time buka blog yang ntah hape ni...satu hal g bukan mudah tapi bukan susah...dapatla explore sket2 walau pun tak macam blog org lain yang meletup-letup tue...hihi....ape2 lah..
Orait,untuk hari ni...saya,Poknik,Khai,Haikal & Jukri pergi ke Sekolah SEri BIntang Utara untuk sesi follow up...waaa,,,best banget!!!muka budak2 yang comel...hihi especially Chu!!!muka comel bangat!!!haha...yang paling best g dorang x pernah luper pun kat kami...hihi...well,itulah kuasa kasih sayang...betul tak?
Next...destinasi seterusnya ialah ke Smk Raja Ali untuk ambil cek and bincang next program untuk budak2 pla...kalau sebelum ni cikgu...giliran anak-anaknya pla...harap2 dapat berikan yang terbaik untuk dorang semua...ameen...

0 comments:

Post a Comment

I Luv Islam