Pages

Wednesday, September 2, 2009

What a day...:)


Bismillahirahmannirahim...

What a day!!!

Will i succeed?
InsyaAllah...

Friends out there, please pray for me!!!


Hm...mesti semua terkejut kan tiba2 pula saya tulis macam ni. selalunya formal ja...xpa biarlah kamu yang baca ni,... dega chong marl pi chassoo!!!huhu...Hm, semua keputusan di tangan tuhan...kita sebagai hambanya hanya akan terus merancang dan berusaha...selebihnya, biarkan DIA menentukan...insyaAllah...
senyum 3...:)))

"Bila allah cepat makbulkan doa mu, Maka DIA menyayangimu, Bila DIA lambat makbulkan doamu, Maka DIA ingin mengujimu, Bila DIA tidak makbulkan doamu, Maka DIA merancang sesuatu yang lebih baik untukmu..."Oleh itu, kesimpulannya, sentiasalah bersangka baik pada ALLAH dalam apa jua pun...Kerana kasih sayang ALLAH melebihi kemurkaan-NYA...:)

Sebenarnya, hanya tinggal 5 hari lagi waktu untuk saya prepare for my interview...rasa takut pula...beberapa minggu yang lepas saya ada mengisi borang kerja...tapi xsangka pula DIA telah makbulkan doa saya...semalam saya terima panggilan, saya ada temuduga rabu depan!!! lagi buat saya nda senang duduk, temuduga sebenar di kota kinabalu...Syukur lah...:)tapi oleh kerana waktu yang tidak mengizinkan, saya akan temuduga di KL...wish me luck!!! Apa yang perlu saya buat ar...kadang2 terasa diri ini masih budak2 g...haha, kelakar kan...huhu...


Hari ni saja sudah berapa kali saya praktis, kunun-kunun mau interview kan...hihi, banyak kali juga saya migirulau sebab terasa pelat pula mau cakap formal ni...haha..pengkuro di tii amaa...but its ok, cakap ja ba kan...yang penting fokus...boleh difahami, lancar n yang penting eye contact!!!hihi...betul ka tu...sebenarnya sebelum ni pun saya pernah suda interview, interview when i'm doing my certificate Montessori, interview for pre-school teacher...tapi ntah why i feel weird with this one...mungkin sebab interview dengan kerajaan jadi lain kan...hoho...so, juz now i'm doing my research about this interview about...hmm...my sister says "chareyoo!!!"...dea onnie, arrassoo...huhu...frenzs out there, pray for me...hihi walaupun nampak macam too much on this site juz now, well I'm too dramatic when I falls in this kind of situation...hoho...ok enough talking like this ok, be prepared, effort! effort! n effort!!!:):):)
insyaAllah...
Awa aza-aza fighthing!!!:)

Semoga segala yang dirancang berjalan lancar...ameen...

Wo Ai Ni Allah!!!:)

0 comments:

Post a Comment

I Luv Islam