Pages

Wednesday, July 29, 2009

Wanita Isma, Kuantan

Alhamdulillah...selesai sudah program dalam kem, sekarang beralih angin pula ke program luar...tukar angin pula..minggu ni lagi mencabar, nak tahu kenapa? ada program pengendalian penuh yang akan berlangsung serentak...dalam dan luar kem ada...tu yang menarik tu...yang cantiknya, program luar kali ini bertempat di Amansari Resort Pahang...behampiran pantai...dan hanya fasilitator perempuan ja yang diperlukan...apa boleh buat semua peserta wanita ja kan...jadi yang lain akan berkhidmat dalam kem la jawabnya...macam tau2 ja kan?hehe...jadi tu maknanya, team muslimat la yang akan turun padang...

So far, dibandingkan dengan program dalam and luar, program luar lagi memenatkan...coz kena fikir lebih daripada yang sepatutnya...ye la kalau program dalam kem, semua kemudahan ada...complete, maknanya jangan risaulah...hihi, tapi syukur, program ok and terkawal...:)
program best sangat! peserta semua terdiri daripada pelajar sekolah rendah sampailah veteran, yang tambah menarik lagi, program ni berhampiran dengan pantai...waa...seronok je dengan angin yang kuat...ombak...dan macam2 lagi...:)

Program ni dua hari ja...Jumaat dan Sabtu ja...saya jaga game Ukhuwah macam biasa, tapi lokasi kali ini betul2 bersebelahan pantai...lagi lah best...:) hm, selesai program ni kemungkinan kami akan terus ke Bangi, untuk program UNITEN pula...jadi atau pun tidak kita tunggu dan lihat...sebab nda pasti lagi...

Oo ya sebelum terlupa, sebelum Team Perkasa berangkat ke Amansari Resort, Pahang. Kami sempat berkunjung ke majlis perpisahan semester akhir DPLI, iaitu peserta program minggu lepas...seakan-akan Allah dah aturkan jodoh kitorang bertemu semula hari itu...haha...ini yang lagi menambahkan kemeriahan majlis dorang...kami dijemput makan...tapi...saya nda dapat makan...sebab saya puasa Rejab arini...huhu...tolong tengok je la...kengkawan yang lain makan...
ok, selesai makan kami pun bertolak ke Pahang...Daa...:)

Khalas...

0 comments:

Post a Comment

I Luv Islam